Uutislistaukseen

Diakoni-nuorisotyönohjaaja 2020.jpg

Diakoni-nuorisotyönohjaaja

3.11.2020 14.36

Inkoon seurakunta etsii

Diakoni-nuorisotyönohjaajaa vakinaiseen virkaan

Virka on kokoaikainen. Vaihtoehtoisesti voimme myös palkata diakonin ja nuorisotyönohjaajan erikseen, jolloin virka/työsuhde olisi osa-aikainen (40 -60%), tehtäväjaosta riippuen.  

Pätevyysvaatimuksena virkaan on piispainkokouksen hyväksymä diakoniatyön tutkinto tai piispainkokouksen hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Virkaan valittavalla pitää olla sekä diakonia- että nuorisotyötuntemusta.

Seurakuntamme pääkieli on ruotsi, mutta sinä tulisit työskentelemään pääasiassa suomenkielellä. Hyvä ruotsin kielen ymmärrys ja puhetaito on eduksi viran hoidossa.

Diakonian tehtävissä työskentelet yhdessä toisen, ruotsinkielisestä toiminnasta vastaavan, diakonin kanssa. Työhön kuuluu diakonian alan perustehtävät, kuten vastaanoton pitäminen, koti- ja laitosvierailut, sekä erilaisten myyjäisten ja kokoontumisten järjestäminen yhdessä sovittavan työnjaon mukaan.

Nuorisotyönohjaajana vastaat seurakunnan suomenkielisestä nuorisotyöstä ja rippikoulusta sekä lasten leiritoiminnasta. Työskentelet yhteistyössä seurakunnan ruotsinkielisestä nuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan kanssa.

Palkka maksetaan vaatimusryhmä 502 mukaan. Kysymyksiin vastaa ja hakemukset sekä cv voi lähettää kirkkoherra Tom Sjöblomille (tom.sjoblom@evl.fi, puh: 040 485 1045, Inkoon seurakunta, PL 5, 10211 Inkoo) viimeistään 27.11. 2020 klo 12.  Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 49. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6§ mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Inkoon seurakunta on savuton työpaikka.

Inkoon seurakunta