Jeesus sanoo: ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni”.

Seurakunnan lapsityö on tarkoitettu 0 – 12 vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Toiminnan tarkoituksena on tukea vanhempia kristillisessä kasvatustyössä.

Kaksikielinen päiväkerho jatkaa  elokuussa 2022 entiseen tapaan ja jatkuu toukokuuhun asti, kerho pidetään maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12.  Seuraa seurakunnan ilmoittelua.

Toiminta on kaksikielistä.

After school
Hiekkalaatikko

Noora-Elina Nylund
Johtava lastenohjaaja
Sähköposti: noora-elina.nylund@evl.fi
Faksi: 09 296 1212
Bollstantie 2 A
10210 Inkoo

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta

ILMOITTAUTUMINEN PÄIVÄKERHOON

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi seurakunnan päiväkerhoon. Lisätietoja tarvittaessa johtava lastenohjaaja Noora-Elina Nylund, puh 050-501 1755 tai sähköpostitse: noora-elina.nylund@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä,

Tervetuloa päiväkerhoon!