Aikuisille

Etsitkö rauhoittavaa keidasta arjen kiireiden keskellä? Kaipaatko yhteisöllisyyttä tai vain aikaa ja paikkaa tavata tuttuja? Haluatko keskustella ajankohtaisista asioista tai toimia oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta? Haluatko syventää uskoasi? Tule mukaan seurakunnan toimintaan.

Inkoon seurakunta elää mukana arjessa. Olemme läsnä seitsemänä päivänä viikossa. Jumalanpalveluksien lisäksi voit tutkia Raamattua joka toinen keskiviikko kokoontuvassa raamattupiirissä. Voit myös valita yhden monista kuoroistamme ja tulla mukaan laulamaan. Jos haluat liikkua, kenties joka toinen perjantai kokoontuva israelilaisten kansantanssien ryhmä on juuri sinua varten.

Oletko kiinnostunut saaristosta ja veneistä, liity siinä tapauksessa seurakunnan venekerhoon.

Säännöllisen toiminnan lisäksi, pidämme kesäisin joka toinen viikko Pappilan kesäkahvilaa kesäkuusta elokuuhun. Järjestämme myös retkiä ja vierailuita sekä erilaisia konsertteja ja keskustelutilaisuuksia. 

Olemme kaksikielinen seurakunta. Osa toiminnasta on suomenkielistä, osa ruotsinkielistä ja osa kaksikielistä. Saat lisää tietoa seuraamalla tapahtumakalenteriamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan suomenkielisestä toiminnasta vastaavaan pappiin Tom Sjöblomiin (tom.sjoblom@evl.fi tai puh: 040 485 1045).  Tervetuloa!

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet

retkellä luonnossa

Ota yhteyttä

Tom Sjöblom
Kirkkoherra

 


040 485 1045
Fax: (09) 296 1212
Bollstantie 2 A, 10210 Inkoo