70894231_2644601798894106_2168596921248120832_o-0.jpg

Tietoa seurakuntaelämästä Inkoossa poikkeustilan ja koronaviruksen aikana

17.3.2020 12.22

Inkoon seurakunta seuraa kansallista ohjeistusta sen suhteen kuinka koronaviruksen leviämistä hidastetaan. Toiminta jatkuu kaikissa olosuhteissa, mutta 14.4. saakka pitää Inkoon seurakunta taukoa niissä toiminnoissa, jotka poikkeustilalain ohjeistuksen mukaan on kiellettyä. Päivitämme sivua sen mukaan kuin muutoksia tulee.

Toistaiseksi toimintamme jatkuu seuraavasti 14.4. asti:

• Julkisia jumalanpalveluksia ei vietetä. Radiojumalanpalveluksia lähetetään joka sunnuntai suomeksi Yle Radio 1 klo 9.55 ja ruotsiksi Yle Vegassa klo 13.03. Yle on myös lupautunut lähettämään jumalanpalveluksia televisiossa joka sunnuntai.
  • Inkoon kirkko on auki rukousta ja yksityisiä keskusteluja varten joka sunnuntai klo 11-13.
  • Degerbyn kirkko on auki rukousta ja yksityisiä keskusteluja varten maanantaina. 13.4. klo 11-13.

Toimitukset hoidetaan tavalliseen tapaan, mutta korkeintaan 10 henkilöä voi olla läsnä (henkilökunta mukaan lukien). Toimituskeskustelut käydään, mikäli mahdollista, puhelimitse.

Muistotilaisuuksia ja kastejuhlia ei järjestetä seurakunnan tiloissa.

Päiväkerho on tauolla.

Seurakunnan kanslia on suljettu kävijöiltä. Palvelemme sinua puhelimitse ja sähköpostin kautta.

Yhteydenpito diakoneihin tapahtuu ensisijaisesti puhelimitse, ellei ole kiireistä avuntarvetta.

Emme vieraile laitoksissa (poikkeuksena akuutit vierailut elämänsä loppuvaiheessa olevien luona).

Kaikki yli 10 henkilön kokoukset on peruttu

Kaikki muu toiminta ja ohjelma on peruttu

Henkilökuntamme on käytettävissä ja heidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on tarve saada puhua asioista.

Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Päivitämme tietoja ja ilmoitamme muutoksista. Seuraa ilmoituksiamme Etelä-Uusimaa lehdessä, Västra Nylandissa, Kyrkpressenissä, sekä kotisvuillamme ja Facebookissa,

Kirkon palveleva puhelin on auki joka ilta kl. 20- 23 numerossa 0400 22 11 90. Puhelinmaksu on normaali paikallis- tai mobiilipuhelin maksu. Voit olla yhteydessä myös chatin kautta.

Ystävällsesti,

Tom Sjöblom, kirkkoherra