Diakonissa May Lindström jää eläkkeelle

30.12.2016 12.38

May Lindström_M.jpg

Diakonissa May Lindström jää eläkkeelle huhtikuussa 2017 työskenneltyään 21 vuotta Inkoon seurakunnassa. Vuosien kuluessa May on saanut osallistua inkoolaisten iloihin ja suruihin. Seurakunta ja seurakuntalaiset tulevat kaipaamaan hänen työpanostaan ja toivottavat Maylle hyvää jatkoa ja siunattuja eläkepäiviä.

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus hyvästellä May henkilökohtaisesti loppiaisena 6.1 kl. 10 kaksikielisessä messussa Inkoon kirkossa, sekä sen jälkeen kirkkokahvilla seurakuntakodilla.

Samassa messussa siunataan virkaan seurakunnan uusi diakoniatyöntekijä Annette Taipalaus ja toivotetaan hänet tervetulleeksi seurakuntaan. Annette on 39 vuotias diakoni, joka asuu perheineen Kirkkonummella.