Diakoni-nuorisotyönohjaajan sijainen

2.6.2017 11.24

Diakoni-nuorisotyönohjaajamme on jäämässä vuoden opintovapaalle. Siksi etsimme nyt Diakoni-nuorisotyönohjaajan sijaista

1.9.2017 – 31.8.2018 väliselle ajalle. Virka on kokoaikainen. Vaihtoehtoisesti voimme myös palkata diakonian ja nuorisotyön sijaiset erikseen, jolloin virka/ työsuhde olisi osa-aikainen (40 -60%), tehtäväjaosta riippuen.

Seurakuntamme pääkieli on ruotsi, mutta sinä tulisit työskentelemään pääasiassa suomenkielellä. Ruotsin kielen taito ei kuitenkaan ole välttämätön sijaisuuden hoitamisessa.

Diakonian tehtävissä työskentelet yhdessä toisen, ruotsinkielisestä toiminnasta vastaavan, diakonin kanssa. Työhön kuuluu diakonian alan perustehtävät, kuten vastaanoton pitäminen, koti- ja laitosvierailut, sekä erilaisten myyjäisten ja kokoontumisten järjestäminen yhdessä sovittavan työnjaon mukaan.

Nuorisotyönohjaajana vastaat seurakunnan suomenkielisestä nuorisotyöstä ja rippikoulusta sekä lasten leiritoiminnasta. Työskentelet yhteistyössä seurakunnan ruotsinkielisestä nuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan kanssa.

Palkka maksetaan vaatimusryhmä 503 mukaan. Kysymyksiin vastaa ja hakemukset voi lähettää kirkkoherra Tom Sjöblomille (tom.sjoblom@evl.fi, puh: 040 485 1045, Inkoon seurakunta, PL 5, 10211 Inkoo) viimeistään  23.6. 2017 klo. 12. Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua. Inkoon seurakunta on savuton työpaikka.

Inkoon seurakunta