• Seurakunnan valokuvauskilpailu ”MInun seurakunta”

20.7.2017 13.34

Kiitokset kaikista hienoista kuvista valokuvakilpailuun! Olemme kiitollisia siitä, että voimme käyttää  nämä seurakunnan julkaisuissa. On ollut mielenkiintoista katsoa kaikkia hyviä kuvia, joita olette lähettäneet. Raati, johon kuului Tom Sjöblom, Susanne Lövkvist ja Tom Hellsten, on valinnut kolme kuvaa, jotka palkitaan. Ensimmaisellä sijalla on Karl Eilif Åbergin kuva missä on kesäillan tunnelmallinen valo, toisella sijalla Linda Sjöströmin joulukuva joulukuusineen ja kirkkoineen ja kolmannella sijalla Mervi  Sipilän talvikuva Inkoon kirkosta.  Voittajiin ollaan oltu yhteydessä.

• Rukouskivet käyttöön Inkoon kirkossa

2.2.2017 10.45

Rukouskivien käyttö on vanha perinne, joka on viime vuosina herätetty henkiin kirkossamme. Moderni käyttö lähti liikkeelle lapsi- ja perhejumalanpalveluksista. Nyt siitä on tullut jo yleinen tapa. Nyt olemme ottaneet rukouskivet käyttöön myös Inkoon kirkossa.
  • Diakoniavastaanoton uudet aukioloajat

9.1.2017 10.48

Diakoniavastaanotto Pappilassa keskiviikkoisin klo 10 - 12 11.1.2017 alkaen, muulloin sopimuksen mukaan puh. 040-555 2090/Annette Taipalus.
  • Diakonissa May Lindström jää eläkkeelle

30.12.2016 12.38

Diakonissa May Lindström jää eläkkeelle huhtikuussa 2017 työskenneltyään 21 vuotta Inkoon seurakunnassa. Vuosien kuluessa May on saanut osallistua inkoolaisten iloihin ja suruihin. Seurakunta ja seurakuntalaiset tulevat kaipaamaan hänen työpanostaan ja toivottavat Maylle hyvää jatkoa ja siunattuja eläkepäiviä.

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus hyvästellä May henkilökohtaisesti loppiaisena 6.1 kl. 10 kaksikielisessä messussa Inkoon kirkossa, sekä sen jälkeen kirkkokahvilla seurakuntakodilla.

Samassa messussa siunataan virkaan seurakunnan uusi diakoniatyöntekijä Annette Taipalaus ja toivotetaan hänet tervetulleeksi seurakuntaan. Annette on 39 vuotias diakoni, joka asuu perheineen Kirkkonummella.

• Nuorisotyö

7.9.2016 13.47