Jumalanpalvelukset pidetään mutta seurakunta on läsnä ainoastaan verkon kautta

25.3.2020 11.19

Hallituksen valmiuslain käyttöönoton myötä tavalliseen arkeen tuli muutos ja ihmiset vetäytyvät koteihinsa. Yli 10 hengen tilaisuuksia ei järjestetä valmiuslain aikana ja kaikki ryhmätoiminta on tauolla 14.4.2020 saakka. Julkisia jumalanpalveluksia ei pidetä.

Jumalanpalveluksiin ei enää kokoonnuta paikan päälle. Jumalanpalvelukset jatkuvat, mutta uudessa tilanteessa ne toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksia ja hartauksia lähetetään suorana verkkoon mahdollisuuksien mukaan. Sunnuntaisin julkaisemme päivän saarnan, jonka voi lukea kotisivuiltamme ja facebook -sivuiltamme.

Inkoon kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-13 ja Degerbyn kirkko on auki maanantaina 13.4 klo 11-13 - kirkot ovat auki yksityiseen hiljentymiseen ja tarjolla on keskustelumahdollisuus.

Seuraa ilmoituksiamme Etelä Uusimaa lehdessä, Kyrkpressenissä sekä kotisivuillamme ja Facebookissa. Kaikki seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa ja seurakuntalaisia varten, yhteystiedot löytyvät tästä.