70894231_2644601798894106_2168596921248120832_o.jpg

Kirkon tehtävänä on myös epidemian aikaan luoda lohtua ja toivoa, sekä auttaa ihmisiä hädässä

13.3.2020 12.20

Inkoon seurakunnassa noudatamme kansallista ohjeistusta siitä kuinka koronaepidemia estetään. Seurakunta toimii kaikissa olosuhteissa, mutta pääsiäiseen asti Inkoon seurakunta pitää taukoa osassa toimintaa estääksemme koronaviruksen leviämistä – ryhmätoiminta ja ruokatarjoilut perutaan toistaiseksi.

Kun sinulla on asiaa Inkoon seurakunnalle – soita meille tai lähetä sähköpostia – vältä henkilökohtaista käyntiä!

Jumalanpalveluksia pidetään edelleen joka sunnuntai mutta emme kättele tilaisuuksissa, kun tervehdimme. Nyökkäämme, hymyilemme ja moikkaamme, mutta vältämme koskettamasta toisiamme. Älä osallistu, jos tunnet olosi vilustuneeksi tai sairaaksi, ettet aseta toisia vaaraan.

Kirkon työntekijät ovat sinua varten. Ota yhteyttä, jos haluat puhua jonkun kanssa. Palveleva puhelin on auki joka ilta klo. 20-23 numerossa 0400 221190. Puhelumaksu on tavallinen paikallis- tai matkapuhelin maksu. Voit ottaa yhteyttä myös chatissä. Lisätietoa osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Voit myös ottaa yhteyttä seurakunnan omiin työntekijöihin, jos haluat puhua. Löydät yhteystiedot, ja tarkemman informaation seuraavien viikkojen toiminnasta, kotisivuiltamme.

Kirkolla on tärkeä tehtävä välittää toivoa, rauhaa ja lohdutusta kaikissa tilanteissa. Jumalanpalveluselämämme jatkuu ja pyrimme osoittamaan huolenpitoa lähimmäisiämme kohtaan. Samalla haluamme olla huomaavaisia ja rakkaudellisia lähimmäisiämme kohtaan minimoimalla tarttumisvaaraa.

Tom Sjöblom, kirkkoherra, Inkoon seurakunta.