Inkoon seurakunnan kirkko­val­tuuston puheen­joh­ta­jaksi vuosiksi 2019-2020 on valittu yksimielisesti Tuire Nyberg

14.1.2019 11.53

Nuija

Inkoon seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuosiksi 2019-2020 on valittu yksimielisesti Tuire Nyberg ja varapuheenjohtajaksi niinikään yksimielisesti Jonna Karlsson-Bergman.

Inkoon seurakunnan kirkkovaltuusto päätti kokouksessa 10.1. myös kirkkoneuvoston varapuheenjohtajasta vuosiksi 2019-2020 ja tähän tehtävään valittiin yksimielisesti Erkki Päivärinta.

Kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt kirkkoneuvoston jäseniksi ja varajäseniksi vuosiksi 2019-2020: Erkki Päivärinta (varajäsen Juha Heikkinen), Peter Arnkil (Hannu Pesonen), Krister Wasström (Carola Dahlqvist), Roger Biström (Ulla Päivärinta), Lars Lindholm (Hans-Anders Unnérus), Soile Gustafsson (Katja Posio), Eivor Österholm (Barbro Viljanen), Viviann Westermark (Lena Selén) ja Katarina Nyholm (Margita Björklöf).