Joulu-ruokakassi keräys

10.12.2018 08.27

Joulukeräys_M.jpg

Tervehdys, haluatko tänä jouluna auttaa oman kuntasi taloudellista apua tarvitsevia asukkaita? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Inkoon seurakunta jakaa jouluna ruokakasseja apua tarvitseville. Voit osallistua keräykseen ostamalla koko ruokakassin tai osan kassin sisällöstä.

Kassi sisältää: Joululimppu, laktoositon juusto (1kg), valmiiksi paistettu pikku kinkku, sokeri (1kg), meetvursti paketti, leikkele paketti, kahvipaketti, sillipurkki, laktoositon margariini, piparkakku paketti, puuroriisi sekä jotain makeista.

Ilmoita halukkuudestasi osallistua sekä millä tavalla osallistut viimeistään 14.12.18 Mira Paunalle, puh. 050-3392200 tai mira.pauna@evl.fi. Kassit tai osa kassin tavaroista tulee toimittaa Inkoon seurakuntaan torstaina 20.12.18 , sillä kassit jaetaan perjantaina 21.12.2018