Luontokonsertti - Porvoon suom. seurakunta

Porvoon suomalainen seurakunta logo

Inkoon kirkko

Luontokonsertti

Porvoon suomalaisen seurakunnan lapsi- ja nuorten- sekä nuorten aikuisten kuorot
Riimu
SAUNDI
Sancti Amici
Lauluyhtye Frida
joht. Minna Wesslund

Ohjelmassa on luontoaiheista musiikkia lasten yksiäänisistä lauluista pohjoismaisen, uuden kirkkomusiikin kautta moniäänisiin, säestyksettömiin kotimaisiin helmiin.

Kuultavassa konsertissa esiintyvät Riimu, joka on 4-8 -vuotiaitten lasten kuoro ja SAUNDI, jossa laulavat yli kahdeksanvuotiaat lapset etsien jo yhteistä, hyvää sointia.  Sancti Amici ja Lauluyhtye Frida koostuvat taas haastavan ohjelmiston taidot omaavista nuorista ja nuorista aikuisista, joille on jo tuttua omat konsertit Suomessa ja ulkomailla sekä televisioidut esiintymiset.

Minna Wesslund toimii Porvoon suomalaisen seurakunnan lasten ja nuorten musiikkikasvatuksesta vastaavana kanttorina. Hän on osallistunut Pohjoismaisiin Kirkkomusiikin symposiumeihin, millä on ollut suuri merkitys kuorojen ohjelmiston kartuttamisessa. Wesslund on myös säveltänyt ja sovittanut julkaistua musiikkia eri kuorokokoonpanoille. Hän pitää omaa ammattitaitoaan yllä laulamalla itse ammattimuusikoista koostuvassa Gloria-kuorossa.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille