Pieni poika leikki syyslehdillä

Seurakunnan lastentyö on suunnattu 0–12-vuotiaille ja tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille ja perheille.

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa pidämme tärkeänä lapsen ja lapsuuden ainutlaatuisuutta. Leikkien, askarrellen, näytellen, laulaen, kokien ja kuunnellen opetellaan ryhmässä toimimista, herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen itsetuntoa.

Päiväkerhotyö tukee vanhempia ja muita kasvattajia kristillisessä kasvatuksessa. Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 vuotiaille lapsille. Kerhot ovat 3 tuntia kerrallaan maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 alkaen 8.1.2018. Päiväkerhossa korostuu yhdessäolo, leikki ja kristillinen kasvatus.

Perhekahvilaan voit tulla hetkeksi hengähtämään ja tapaamaan muita vanhempia. Perhekahvilamme on auki torstai aamupäivisin 9.30-12.00 11.1.2018 - 17.5.2018.

Uusi lasten kaksikielinen musiikkituokio alkaa 16.1.2018 klo 16.30. Lue lisää tästä!

Inkoon Seurakunta ja Nappitiikerit järjestävät yhdessä askartelukerhoja Degerbyssä.
Pienet tytöt leikkivät hyppymatolla