Perhejumalanpalvelus

Perhejumalanpalvelus Inkoon kirkko

Kynttilänpäivän jumalanpalvelus kaikenikäisille

Inkoon kirkossa on kastepuu. Puun tarkoituksena on kiinnittää huomiota kaikkiin seurakunnassa tapahtuviin kasteisiin ja iloita jokaisesta kastetusta. Jokaista uutta kastettua seurakuntalaista kohti ripustamme henkilön nimellä varustetun lehden puuhun seuraavan jumalanpalveluksen yhteydessä.

Puu tyhjennetään kerran vuodessa järjestettävän perhejumalanpalveluken yhteydessä. Silloin jokainen kastettu saa oman nimikkolehtensä itselleen ja puu alkaa kannattamaan uutta satoa.  Tähän 4.2.2018 pidettävään jumalanpalvelukseen on kutsuttu kaikki vuoden 2017 kastetut lapset vanhempineen, he saavat silloin hakea omakseen se lehti, joka hänen nimellään on ripustettu kirkon kastepuuhun.

Mukana: Tom Hellsten, Marianne Gustafsson Burgmann, Marina Högström ja Jens Rosenqvist.

Faksi: 09 296 1212
Bollstantie 2 A