Otamme osaa suruusi!

Läheisen poismeno vie meidät elämän äärimmäisille rajoille. Suru täyttää arjen. Koemme usein elämämme ahtaaksi ja rajalliseksi. Tästäkin huolimatta voimme jättää itsemme ja poismenneen lähimmäisemme Herran huomaan. Ylösnoussut Jeesus Kristus on voittanut kuoleman vallan ja avannut meille tien iankaikkiseen elämään. Toivoo jälleennäkemisestä elää sisällämme. Meidän tehtävämme on tehdä sinun surustasi meille huolenaihe.

Käytännön ohjeita

• Ota yhteyttä seurakuntavirastoon varataksesi kirkon, papin, kanttorin ja tilat muistotilaisuutta varten. Taloustoimisto palvelee sinua hautapaikkaa koskevissa kysymyksissä.
  • Ennen hautajaisia keskustellaan papin kanssa yksityiskohdista ja vainajan elämästä, jotta papin on helpompi valmistella puhettaan.

Arkku kirkossa

Seurakuntavirasto