Aikuisille

Etsitkö rauhoittavaa keidasta arjen kiireiden keskellä? Kaipaatko yhteisöllisyyttä tai vain aikaa ja paikkaa tavata tuttuja? Haluatko keskustella ajankohtaisista asioista tai toimia oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta? Haluatko syventää uskoasi? Tule mukaan seurakunnan toimintaan.

Inkoon seurakunta elää mukana arjessa. Olemme läsnä seitsemänä päivänä viikossa. Jumalanpalveluksien lisäksi voit tutkia Raamattua joka toinen keskiviikko kokoontuvassa raamattupiirissä. Voit myös valita yhden monista kuoroistamme ja tulla mukaan laulamaan. Jos haluat liikkua, kenties joka toinen perjantai kokoontuva israelilaisten kansantanssien ryhmä on juuri sinua varten.

Syvällisiä keskusteluja voit käydä Etsijät ja löytäjät- keskustelupiirissä.

Oletko kiinnostunut saaristosta ja veneistä, liity siinä tapauksessa seurakunnan venekerhoon.

Säännöllisen toiminnan lisäksi, pidämme kesäisin joka toinen viikko Pappilan kesäkahvilaa kesäkuusta elokuuhun. Järjestämme myös retkiä ja vierailuita sekä erilaisia konsertteja ja keskustelutilaisuuksia. Leireistämme on hyvä mainita ainakin keväisin järjestettävä naistenleiri.

Olemme kaksikielinen seurakunta. Osa toiminnasta on suomenkielistä, osa ruotsinkielistä ja osa kaksikielistä. Saat lisää tietoa seuraamalla tapahtumakalenteriamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan suomenkielisestä toiminnasta vastaavaan pappiin Tom Sjöblomiin (tom.sjoblom@evl.fi tai puh: 040 485 1045)  tai diakoni-nuorisonohjaaja Mira Paunaan (mira.pauna@evl.fi tai puh: 050 339 2200) Tervetuloa!

retkellä luonnossa

Tom Sjöblom