Apua ja tukea arkeen

Inkoon seurakunta jakaa diakonia-avustuksia lapsiperheille Inkoossa.

Tuki jaetaan seuraavasti:

1. Lapsille, joilla ei ole mahdollisuutta harrastukseen perheen heikosta taloudellisesta tilanteesta johtuen. Seurakunta voi maksaa lapsen harrastuksen lukuvuonna 2018-2019.
  2. Lapsille, joilla on harrastus, mutta eivät voi jatkaa harrastusta, koskaperheen taloudellinen tilanne on heikentynyt kuluneen vuoden aikana. Seurakunta voi maksaa lapsen harrastuksen lukuvuonna 2018-2019.
  3. Lapsille tai perheille joilla ei ole mahdollisuutta osallistua kesäleirille tai perheleirille. Seurakunta voi maksaa leirikulut kesän 2018 leiristä.
  4. Lapsiperheille, joiden lapsilla ei ole tarvetta harrastuksille, mutta joilla on taloudellisesti vaikea tilanne voivat olla seurakunnan diakoniatyöntekijään yhteydessä sähköpostitse. Ruotsinkieliset perheet: annette.taipalus@evl.fi ja suomenkieliset perheet noora-elina.nylund@evl.fi

Kohdille 1-3 tarvitaan vapaasti muotoiltu hakemus sekä vapaasti muotoiltu suositus esim. sosiaalityöntekijältä, perhetyöntekijältä, koulukuraattorilta, kouluterveydenhoitajalta tai diakoniatyöntekijältä jossa tulee esille että lapsi/perhe tarvitsee tukea.

Hakemus tulee pitää sisällään seuraavat asiat:

• Hakija etu- ja sukunimi, puhelinnumero, osoite ja syntymäaika (pp.kk.vv.)
  • Lasten iät
  • Informaatiota harrastuksesta/leiristä
  • Mahdollisimman tarkka arvio harrastuksen/leirin kuluista
  • Tilinumero
  • Vapaasti muotoiltu selostus miksi juuri teidän lapsenne/perheenne tarvitsee tukea.

Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti diakoniatyöntekijöiden kesken Inkoon seurakunnassa.

Hakemus liitteineen lähetetään osoitteeseen:

Diakoniatoimisto, Inkoon seurakunta, Bollstantie 2A, 10210 Inkoo

HAKEMUS TULEE LÄHETTÄÄ VIIMEISTÄÄN KE 9.5.2018. Hakemukset käsitellään toukokuun puolivälissä ja jokaiselle hakijalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti avustuspäätöksestä toukokuun aikana.

Kyselyt vain sähköpostitse: annette.taipalus@evl.fi

Ystävällisin terveisin, diakoniatyöntekijät Noora-Elina Nylund och Annette Taipalus

Pappila, diakoniavastaanotto
Diakoniavastaanotto Pappilassa keskiviikkoisin klo 10 - 12. Muulloin sopimuksen mukaan puh. 040-555 2090.